Neem nu een abonnement op:
 

PensioenDividend.nl

 
Ontvang voortaan elke maand dividend
en leef zoals de rijken dat doen!

 

 

Rekenmachine

Wat is er nog mooier dan te genieten van uw welverdiende vrije tijd! Na een leven van hard werken, komt er altijd een tijd waarin u gas terugneemt of helemaal niet meer werkzaam bent. U bepaalt misschien zelf dat moment, of u valt in een pensioen of VUT regeling. Ieder zijn financiële situatie is anders en wie slim is geweest, kan ook in deze fase van zijn leven rekenen op een zeker inkomen dat afgestemd is op deze nieuwe leefwijze. Is dat inkomen wel voldoende om echt te kunnen gaan genieten?

Misschien heeft u wel een eigen bedrijf gehad, heeft u uw huis verkocht of beschikt u over een mooie som aan spaargeld? U beschikt dan in ieder geval over geld, dat u zeker niet onder het matras stopt. Het minste dat u kunt doen, is het op een spaarrekening zetten, waarop u vervolgens momenteel een wel erg lage rente ontvangt. We spreken dan over 2 a 3%. Een volgende stap is het kopen van obligaties. Van oudsher zagen we in Nederlandse staatsobligaties een veilig alternatief. Met zo’n 3% rentevergoeding levert uw geld eigenlijk dan nog steeds niet veel op.

 

Sparen of beleggen…?

De afgelopen jaren zijn de banken en financiële instellingen erg creatief geweest in het ontwikkelen van een nevel aan spaar- en beleggingsproducten. Zoals we allen weten, hebben ze hier heel veel geld mee verdiend en het kwam zelfs zover dat ze hun eigen producten niet meer begrepen. De crisis heeft ons (en de banken) wakker geschud en de ooit zo geroemde spaar- en beleggingsproducten werden ineens een stuk minder interessant.

 

PensioenDividend.nl heeft voor u
een goed alternatief!

Hoog Dividend aandelen zijn in Nederland en België nog niet zo ingeburgerd, maar ze winnen zeker aan populariteit. Juist in deze tijd vormt het hoge dividend een mooi alternatief, omdat het de werking heeft van een vangnet en bovendien krijgt u in dit geval elke maand het dividend uitgekeerd.

PensioenDividend.nl gaat nog een stap verder.

Wereldwijd bestaan er honderden fondsen, obligaties en dividendaandelen, die uitermate geschikt zijn voor het inkomensgericht beleggen en bovendien maandelijks uitkeren! Met name de index-trackers zijn momenteel erg populair. Ze leveren een beter rendement dan gewone fondsen en zijn bovendien een stuk goedkoper, omdat het onbemande fondsen zijn die een index volgen. Dat proces is volledig geautomatiseerd en dus zonder hoge beheerkosten voor dure analisten en een zwaar management.

 

Wat de banken u niet vertellen!

Wie zijn vermogen uit handen geeft aan een vermogensbeheerder of instapt in een fonds of beleggingsproduct dat u aangeboden wordt door een bank of financiële instelling, moet hiervoor kosten betalen. Dat is logisch. Maar los van het feit, dat deze (verborgen) kosten wel erg hoog op kunnen lopen, zullen bijvoorbeeld banken u niet de aandelen aanbieden, waarmee ze zelf niets of weinig kunnen verdienen. Met dit gegeven zult u nooit een optimaal portfolio kunnen bereiken!

Wij dekken onze kosten door het abonnement dat u afsluit. Hierdoor zijn wij volledig onafhankelijk en objectief. Dat maakt PesnioenDividend.nl uniek!

 

Hoe gaat het nu in zijn werk en is het
echt zo eenvoudig?

Jazeker! ‘Een kind kan de was doen’ zeggen ze wel eens. PensioenDividend.nl is voortdurend op zoek naar gewoon verhandelbare aandelen, die u via de bekende brokers in Nederland en België kunt kopen. Dit zijn echter wel aandelen, die geschikt zijn om met het uitgekeerde dividend of rente, uw maandelijks inkomen aan te vullen. Wij stellen ons aandelenportfolio aan u ter beschikking en u maakt zelf een keuze hieruit. U krijgt van ons een maandelijkse update van uw aandelen en regelmatig presenteren wij nieuwe aandelen. Bijzondere nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk via een flash bericht toegestuurd. Middels een persoonlijke code krijgt u toegang tot de speciale secties van onze website. Zie het maar als onze ‘schatkamers’. Hierin vindt u alle informatie die u nodig hebt bij het pensioen beleggen. Het enige dat u hiervoor moet doen, is het afsluiten van een abonnement, dat u slechts €49,95 per kwartaal kost.

 

Word nu abonnee!

Deze methode is volledig transparant. Er zijn geen verborgen kosten. U betaalt enkel uw abonnement en aan uw broker betaalt u de gebruikelijke transactievergoeding als u een aandeel koopt of verkoopt. U bent 100% flexibel. Wij adviseren en u kiest zelf de aandelen die het beste bij u passen. Zo eenvoudig is het. Zelfs de niet ervaren belegger kan vandaag nog van start gaan. U leest hier alles over in de rubriek ‘Hoe start ik?’ en voor extra hulp klikt u gewoon op het onderdeel ‘Help’ op onze site of u neemt een kijkje in de rubriek ‘Meest gestelde vragen’ (FAQ). Ook uw eigen bank of broker kan u van dienst zijn met extra advies.

Het feit dat u voor de lange termijn belegt, neemt u veel werk uit handen. U koopt in de meeste gevallen één keer een aandeel, u legt die weg en u geniet voor jaren van het maandelijks te ontvangen dividend. Hierdoor hoeft u niet dagelijks de aandelenkoersen te volgen. Mocht u in het bezit zijn van aandelen die gericht zijn op koerswinst, dan adviseer ik u een apart portfolio in te richten met Hoog Dividend aandelen. U geniet hiermee een extra inkomen, maar het is tevens een vangnet in uw totale portfolio. Ervaar zelf hoe het is om maandelijks een uitkering te krijgen als vergoeding op uw aandelen. Ons portfolio bestaat enkel uit aandelen die maandelijks uitkeren!

 

Meld u nu aan en krijg direct toegang tot de website van PensioenDividend.nl

 
 

V

JA, natuurlijk wil ik profiteren van een maandelijks extra inkomen. Ik wil direct toegang tot uw website, dus meld ik me nu aan voor een abonnement op PensioenDividend.nl  Mocht ik niet tevreden zijn, dan heb ik een absolute "Niet Tevreden Geld Terug" garantie. Ik loop dus geen enkel risico!

 

 
Betaal slechts €49,95 per kwartaal en ontvang:
 
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot onze website. Deze site is toegankelijk voor betalende leden en bevat alle informatie die u als belegger in Hoog Dividend aandelen moet weten.
  • Maandelijks een nieuwsbrief van PensioenDividend.nl met gedetailleerde informatie over de aandelen in de portfolio.

 

Niet Tevreden, Geld Terug!

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

 

Garantie certificaat

 

Wij kunnen het automatisch doorlopende kwartaalabonnement voor zo'n lage prijs aanbieden door de administratiekosten tot een minimum te beperken. Dat is dus ook in uw belang en daarom schrijven wij deze abonnementskosten per kwartaal automatisch af van uw bankrekening of creditcard. Maakt u zich over deze procedure geen zorgen. U kunt altijd opzeggen en, zoals hierboven aangegeven, hebt u ook altijd een niet goed, geld terug garantie. Indien u betaalt middels iDEAL of Credit Card, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. Zoals hierboven reeds beschreven, kunt u uw abonnement te allen tijde opzeggen. Wij betalen u dan het niet gebruikte deel terug.


Paul van den Heuvel
Veel plezier met beleggen!
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel

 

Klik hier om te abonneren

® PensioenDividend.nl is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under Dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet
door te geven aan derden. PensioenDividend® is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics | Vormgeving: Happy Cactus

Elkemaanddividend.nlElkeMaandDividend is een initiatief van
PensioenDividend dat zich eveneens richt op
Hoog Dividend aandelenfondsen die elke maand
uitkeren. De aandelenfondsen erachter zijn hetzelfde.


< Terug naar PensioenDividend.nl Verder naar ElkeMaandDividend.nl >

Op onze website gebruiken wij cookies. Als u deze site gebruikt gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Wat betekent dit voor mij?