Nieuwsbrief MeerPensioen

 

Waarom zien beleggers dit niet:
Een fors dividend én koerswinst!

Flinke winsten voor
Hoog Dividend Fondsen!

Deze aandelen trekken zicht niets aan van het beurssentiment

 

 
Ik ben enthousiast! Ja, misschien klinkt dat vreemd voor u nu de koersen van veel aandelen rood kleuren.

Er liggen nog zoveel kansen op de beurzen, je moet ze alleen wel (willen) zien. De olieprijzen en China bepalen het sentiment, maar u moet weten dat dit veel te overtrokken is. Maar nogmaals: Dit biedt ons mooie kansen!

Ik help u graag bij de zoektocht naar aandelen die juist in deze moeilijke tijden extra renderen. Ik heb het dan over Hoog Dividend fondsen die afgelopen maanden gewoon koerswinst hebben gemaakt en ondertussen elke maand (!) een vorstelijk dividend uitkeren. Dat maandelijks uitkeren doen ze overigens al jaren.

Laten we even kijk naar de nieuwste positie in mijn portfolio. Maar daar blijft het niet bij. Ik laat u vandaag kennismaken met een bijzondere selectie Hoog Dividend fondsen die zich stuk voor stuk staande hebben gehouden terwijl de aandelen wereldwijd onder druk staan.

De koers van ons nieuwe fonds beweegt zich in tegengestelde richting: De beurzen maken verlies, ons fonds stijgt!

  

Koersontwikkeling nieuw Pensioen Dividend fonds versus de Dow Jones

PensioenDividend

Wellicht loopt u al langer rond met het voornemen om toch eens kennis te maken met de bijzondere Hoog Dividend fondsen van Pensioen Dividend

 

Pensioen Dividend voor nog geen tientje…

PensioenDividendIk kan genoeg redenen voor u bedenken om voor nog geen tientje ALLE fondsen te leren kennen.  U krijgt inzage in ALLE nieuwsbrieven en toegang tot de live fondsenportfolio die gekoppeld is aan de beurzen. En dat alles voor een spotprijs.

U krijgt vandaag nog uw inlogcode om direct de beschikking te krijgen over alle informatie en handige tips die u op onze website kunt vinden.

U betaalt ter kennismaking het luttele bedrag van €9,95 en u kunt gelijk aan de slag.

Mijn nieuwe aanbeveling staat voor u klaar. Deze aandelentip (u koopt gewone aandelen van deze fondsen) realiseert momenteel een dividendrendement van 8,1%!

De dividenduitkeringen zijn maandelijks en ondertussen maakt u ook nog kapitaalwinst.

Waarom dit lage abonnementsbedrag?

Het antwoord is simpel: We willen zo veel mogelijk beleggers kennis laten maken met dit bijzonder fenomeen: Fondsen die zonder uitzondering maandelijks dividend uitkeren met een gemiddeld dividendrendement van... schrik niet: 9,82%

Deze lage drempel heeft ervoor gezorgd dat inmiddels duizenden beleggers mijn Hoog Dividend portefeuilles volgen en zich al vele jaren trouwe abonnees mogen noemen.

U kunt daar vandaag ook bijhoren.

Mijn fondsenportefeuille kent een grote risicospreiding. Miljoenen Amerikanen leven van het dividend dat dergelijke fondsen maandelijks uitkeren.

Bouw nu uw kapitaal (spaargeld) om tot een inkomensmachine tegen een jaarlijks gemiddeld dividendrendement van bijna 10%.

Het fonds dat ik u vandaag presenteer is een goed voorbeeld van een Hoog Dividend fonds dat zich prima weert tegen de fluctuaties op de beurzen.

 

Het geheim: Preferente aandelen

Obligatiefondsen hebben onder vuur gelegen en ik heb daar naar gehandeld en ben tot verkoop overgegaan van een aantal fondsen. Aandelen (equity) fondsen doen het beter, met name de fondsen die preferente aandelen in de portefeuille hebben.

Om die reden presenteerde ik vorige week een nieuw fonds dat bijna volledig bestaat uit preferente aandelen.

Deze categorie laat over de afgelopen periode een goede performance zien.

Gemeten aan de Dow Jones laat de iShares Preferred Stock Index een stabieler en beter verloop zien. Preferente aandelen zijn minder geraakt door de rentestijging en de dreiging die er aan vooraf ging. Ze blijken het momenteel stukken beter te doen dan het marktgemiddelde.


Portfolio

De portfolio van het fonds vertegenwoordigt een netto waarde van $302 miljoen en valt uiteen in 118 investeringen. Het merendeel van de portfolio (94%) bestaat uit de hiervoor omschreven preferente aandelen. Gevolgd door een klein deel (5%) obligaties.

PensioenDividend

Preferente aandelen worden voornamelijk uitgegeven door banken en financiële instellingen. Zo bestaat ook de portfolio van dit fonds voornamelijk uit banken en verzekeringsmaatschappijen, gevolgd door gas-, water- en elektriciteitleveranciers, energiemaatschappijen en REIT’s (onroerend goed trusts).
 

 PensioenDividend

 

Prestaties

Het fonds valt op door de resultaten, met name over de laatste twee jaar. Closed-end fondsen met preferente aandelen in de portfolio scoren over het algemeen boven het gemiddelde. Het fonds haalt een totaalrendement (dividend + kapitaal) van 26,5% gemeten over de afgelopen 24 maanden.

Dat is een prachtig resultaat, te weten dat u elke maand een deel van het resultaat in de vorm van dividend ontvangt. 

Wie slechts twee jaar geleden dit fonds kocht, betaalde €18,64 per aandeel. Met een tot op heden ontvangen dividend van €3,40 is het dividendrendement 18,2% over deze periode.

U ziet, preferente aandelenfondsen presteren bijzonder goed!

 

Dividend

Het fonds keert al ruim 12 jaar dividend uit. Richting de crisis van 2008 is het dividend opeenvolgend wat verlaagd, waarna het zich herstelde tot een constant niveau van 13,6 cent. Enkele keren werd er een bonusdividend uitgekeerd. Het dividend bestaat volledig uit inkomen en geen terugbetaling van kapitaal. De dividendhistorie:

 PensioenDividend

 

Het actueel dividend:

Maandelijks:                    $0,136
Jaarlijks:                          $1,632
Koers (1 feb):                  $20,18
 
Dividendrendement:        8,1%  als u nu koopt


U vindt het fonds op positie 21 (alfabetisch) van de fondsenportfolio

Is het moment voor u aangebroken om vandaag nog voor nog geen 10 euro alle fondsen van Pensioen Dividend te leren kennen…

  

Maak nu gebruik van deze voordelige actie!

U kunt mijn nieuwsbrief nu drie maanden lezen tegen minimale kosten. Ook u kunt abonnee worden voor het luttele bedrag van €9,95.

Dat is een korting van maar liefst 80%!

En voor die paar euro kunt u zelf de conclusie trekken, of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen.
 

PensioenDividend

 

Start vandaag nog voor slechts €9,95

Zo makkelijk gaat dat:

 • U neemt een abonnement op de nieuwsbrief Pensioen Dividend en dat kost u slechts €9,95 voor het eerste kwartaal. Daarna betaalt u €49,95 per kwartaal. Als u zich nu abonneert, kunt u vandaag al aan de slag.
   
 • Ik informeer u over de ontwikkelingen en achtergronden van de meer dan 30 Hoog Dividend fondsen in mijn portfolio en ik presenteer elke maand een nieuw fonds. Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u van mij onmiddellijk een flashbericht.
   
 • Op mijn website krijgt u toegang tot speciale secties die alleen voor betalende abonnees toegankelijk zijn.
   
 • U hoeft in Nederland of België alleen maar een rekening te openen bij een lokale broker en de rest gaat vanzelf.
   
 • Tip van de redactie: vaak zijn de aan- en verkooptarieven van internetbrokers aanzienlijk goedkoper dan die van uw eigen bank. Binck Bank is al diverse keren uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa. Bovendien zijn alle aandelen uit de portfolio van PensioenDividend.nl via Binck verhandelbaar. De website is bovendien 100% in het Nederlands en de klantenservice vind ik beter dan bij de meeste grote banken. Klik hier om een rekening te openen bij Binck.  

U krijgt bij Binck gelijk 200 euro transactie tegoed!

 • U gaat zelf beleggen. U blijft baas over uw eigen geld! Wij geven u een helder advies en bruikbare tips. U bent 100% flexibel. 

 

U krijgt 100% geld terug garantie

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Indien gewenst, betalen wij u het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug! 

 
START hier

 

  Paul van den Heuvel

Geniet van uw extra inkomen!

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

 

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS.:

 

Aandelen kopen met een fikse korting!

Onderstaande lijst bevat alle fondsen uit de portfolio van Pensioen Dividend. Door de marktomstandigheden noteren de meeste fondsen een netto waarde (NAV) per aandeel die hoger ligt dan de koers per aandeel. Hierdoor ontstaan momenteel forse kortingen. U betaalt bijvoorbeeld maar 80 dollarcent voor elke dollar aan waarde. Het eerste fonds in onderstaande lijst koopt u met een korting van 18,55%.

Maar liefst 18 fondsen hebben een korting van meer dan 10%.

PensioenDividend

Volgorde tabel is op basis van het kortingspercentage. Peildatum: 1 februari 2016.


Ontdek welke fondsen een mega korting geven

Nieuwe abonnees krijgen de complete lijst toegestuurd, met daarin alle namen en tickersymbolen. Zo kunt u gelijk aan de slag en profiteren van deze mega kortingen!

 

600_abonneer_hier_pd.jpg