Nieuwsbrief MeerPensioen

 

Unieke verzameling goudmijnen bijeengebracht
in een spotgoedkoop fonds dat maandelijks uitkeert.

 

Fonds met een ‘gouden’ toekomst betaalt 10% dividend!

 Vandaag 3 maanden GRATIS abonnement


 

 
Het moment is aangebroken om nu aandelen te kopen van het goudfonds dat al jaren favoriet is onder de beleggers van PensioenDividend.

Eerder bracht ik deze prachtkans onder de aandacht van de abonnees van deze GRATIS nieuwsbrief. Wie nu instapt, krijgt door de nog lagere koersen een super hoog dividendrendement en is de kans op kapitaalwinst nu wel erg groot geworden. Het dividendrendement: 10% en maandelijks ontvangt u het dividend!!

 

De feiten:

Fonds:                           Closed-end Gold Income trust
Onderliggende pos.:     117, inclusief de top aan goudmijnen!
Dividenduitkering:         Maandelijks!
Dividend per maand:     $0,09
Dividend per jaar:          $1,08
Dividendrendement:      10%
Uitkeringen tot nu:         113x, sinds juni 2005

 

Goud is weer in beweging. Goud veert langzaam omhoog. Wie slim is maakt nu gebruik van dit moment. Hét moment voor een koopje. Aandelen van dit fonds koopt u nu voor nog geen 11 dollar!

De goudprijs noteerde rond de jaarwisseling nog 1200 dollar. Afgelopen week was deze al opgelopen naar ruim 1300 dollar.

We praten dan al over een stijging van bijna 9%!

Vorig jaar leverde goud nog 30% in. Goud doorbrak kort geleden de technische barrière van het 200-daagse gemiddelde. Dat wijst dus op een trendwijziging voor dit edelmetaal en dit heeft veel beleggers wakker geschud.

Verwacht wordt dat de trend zich door zal zetten, omdat veel fysiek goud naar Azië is verhuist. Hierdoor drijft de hernieuwde goudvraag van Westerse beleggers de prijs verder op.

 

Goudmijnen zijn de winnaars!

Nu komt het goede nieuws waar wij al langere tijd op zaten te wachten:

In 2013 zijn goudmijnen afgestraft en ze stonden massaal in de uitverkoop. Het sentiment in deze sector daalde naar het vriespunt. Maar vergeet niet dat dit een perfecte voedingsbodem is voor een comeback.

En dat is precies wat goudmijnen deden. Kijk even mee naar de AMEX GOLD BUGS INDEX (^HUI) die bestaat uit verschillende toonaangevende goudmijnen met ieder hun eigen weging. We meten vanaf 1 januari dit jaar.

 

Goudmijn Index stijgt dit jaar al 20% !!

 600_goudmijn_index.jpg

 

Een stijging van boven de 20% in zo’n korte tijd komt zelden voor bij een sectorindex, terwijl de Dow Jones nauwelijks van zijn plaats komt.

Let op, want het volgende is de grote kracht van de goudfondsen waar ik u vandaag op wijs:

De grootmachten in de HUI-index zijn Goldcorp Inc, Barrick Gold en Newmont Mining.


Juist deze namen voeren de lijst aan van het fonds waarvan ik u adviseer vandaag nog de sportgoedkope aandelen te kopen van nog geen 11 dollar. Een koopje!

Beseft u wel dat u gegarandeerd op 22 augustus al uw eerste dividend ontvangt en gelijk een dividendrendement realiseert van op een haar na 10%!

Daarna gaat u elke maand dividend ontvangen van dit goudfonds. Begrijpt u nou waarom dit fonds al jaren favoriet is onder mijn abonnees.

Maar…. Ik moet er gelijk bij zeggen, dat goud ons soms ook op verliezen heeft gezet en ook het dividend is gekort onder invloed van de goudprijs en het sentiment in de sector.

Maar u koopt NU en we leven in een goudtijdperk dat wel eens voor prachtige winsten kan zorgen. Misschien beseft u dat niet zo omdat goud regelmatig in een achtbaan zit en er veel rumoer kan ontstaan rond goud. Dat versluiert de winsten die er uiteindelijk toch gemaakt worden.

Maar, als u alles op een rij zet, is dit fonds een unieke kans om een pracht rendement te maken, terwijl u maandelijks een beloning krijgt voor het wachten.

En wat betreft het dividend: Dat kan alleen maar gaan stijgen als goud zich zo blijft ontwikkelen. U start al met 10% Dividendrendement.

De koers van ons goudfonds is dit jaar al ruim 16% gestegen!

U hebt allang begrepen dat ik enthousiast ben. Maar er volgt meer goed nieuws…

 

Geweldige uitgangspositie voor goudmijnen

De situatie in de goudmijnsector is sterk veranderd en daar plukken wij nu de vruchten van.

Veel mijnen hebben inmiddels het management veranderd. Niet vreemd natuurlijk als je wel verplicht bent maatregelen te nemen als de verliezen blijven oplopen.

Er is enorm bespaard op de kosten. Ook dat was een noodzaak. Een gevolg hiervan was onder andere het ontslag voor veel medewerkers. Het geld in kas werd in de afgelopen jaren zo veel als kon opgepot.

En dan het meest ingrijpende: Veel onrendabele mijnen zijn inmiddels gesloten als de bovenstaande maatregelen niet hielpen.

Dit vormt een ideale uitgagnspositie als goud verder gaat stijgen.

Let op: U koopt gewone aandelen van dit fonds voor nog geen 11 dollar. U gaat niet de verplichting aan om deel te nemen in een fonds. Dat is veel te duur, u bent dan niet flexibel en het rendement is bij deelname stukken lager!! Probeer maar eens uit zo’n fonds te stappen….

   

Waarom investeren in zo’n goudfonds?

Ik geef u een voorbeeld:

Het merendeel van de 117 onderliggende investeringen van het fonds, wordt wereldwijd belegd in bedrijven, die direct- en indirect gerelateerd zijn aan het winnen en bewerken van edelmetalen.

De top-10 aan investeringen ziet er als volgt uit:

top 10

Het belegde vermogen is 1,2 miljard dollar, verdeeld over Noord-Amerika (73,1%), het overige deel wordt wereldwijd belegd in Europa (18,6%), Latijns-Amerika (2,9%), Azië (2,9%) en Zuid-Afrika (2,5%).

100_bill.pngNiet voor niets is Bill Gates mede-eigenaar van de onderneming die de fondsen beheert.

De fondsen zijn van het type closed-end, worden verhandeld aan de New York Stock Exchange (NYSE) en typeren zich als inkomensgerichte fondsen door de maandelijkse uitkeringen van het dividend.

U gaat maandelijks dividend ontvangen, u wacht een mogelijke koersstijging af en u houdt dit aandeel voor de lange termijn.

In een periode van 10 jaar gaat u per aandeel 120 dividenduitkeringen ontvangen en alleen al met het dividend kunt u een rendement maken van meer dan 100%.... per aandeel!

Het vangnet is dividend + goud! U realiseert hiermee mogelijk een dubbele winst!

Eventuele koersdalingen kunt u opvangen met het cash uitgekeerde dividend. Stakingen of verlagingen van het dividend kunnen in de praktijk voorkomen, maar ik acht de kans gering dat dit zal gebeuren.

Beleggen is nooit zonder risico, maar sinds de start van PensioenDividend in 2009 is nog nooit een staking van het dividend bij één van onze fondsen voorgekomen.

De complete portfolio, bestaande uit 30 fondsen, wordt voortdurend door ons onderhouden. Fondsen die niet meer aan de normen voldoen, worden onmiddellijk verkocht. Het gemiddelde dividendrendement moet bij voorkeur boven de 8% blijven en alle fondsen moeten maandelijks uitkeren.

Zo bent u altijd gegarandeerd van een extra maandelijks inkomen tegen een hoog rendement!

Zo wordt vermogensbeheer in eigen hand wel erg aantrekkelijk!

Voor het fondsbeheer betaalt u in feite niets, want de kosten hiervoor worden betaald, vóór er dividend wordt uitgekeerd. Dat is een belangrijke gegeven dat u zeker moet onthouden.

Let op: Nog een belangrijke reden om dit fonds te overwegen: De bronbelasting kunt u in Nederland verrekenen in Box 3!

 


GRATIS voor nieuwe abonnees:

“Het complete handboek voor het beleggen in goud”

200_goudrapport.jpgDit rapport (Deel I) geeft u inzicht in de verschillende manieren waarop u kunt beleggen in goud. Ik vertel u alles over de achtergronden van het beleggen in goud. Nu de koersen zo extreem laag staan en veel aandelen, vooral van goudmijnen, ondergewaardeerd zijn, is het moment aangebroken nú te investeren en vooruit te kijken op megawinsten als de prijs van goud weer gaat stijgen.

Wat is eigenlijk beleggen in goud?

Dit werk is speciaal gemaakt om een heel andere kant van het beleggerspectrum te belichten.

Beleggen in goud kan op verschillende manieren. U leest er alles over beleggen in fysiek goud, in virtueel goud, in indexfondsen, in junior mijnen of senior mijnen.

Doe er nu uw voordeel mee en ontvang het vandaag GRATIS als u zich aanmeldt om vandaag nog kennis te maken met mijn complete portfolio Hoog Dividend fondsen die maandelijks dividend uitkeren. Ook het goudfonds dat vandaag centraal staat. U vindt er zelfs meerdere goudfondsen…

300_gratis_handboek.png

 
Dit fonds vindt u op positie 15 in de portfolio.


 

U krijgt gelijk drie maanden GRATIS abonnement op PensioenDividend!

Tegen lage kosten, van in dit geval €49,95 per kwartaal, geven wij u alle informatie die nodig is voor het onderhouden van uw eigen op inkomen gericht aandelenportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Om vandaag voordelig kennis te kunnen maken, betaalt u de eerste drie maanden helemaal niets!

Wij betalen voor u de eerste drie maanden uw abonnementskosten

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij de eerste 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

Ontdek vandaag nog welk fonds deze week centraal staat en dat u met grote kans een prachtig rendement op gaat leveren.


600_3_maanden_gratis_pd.jpg

 

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om een extra inkomen te krijgen op basis van het maandelijks uitgekeerde dividend. Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.
 

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

  • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website      waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.      
        
  • U krijgt maandelijks een update van de portfolio (meer dan 30 fondsen!) en een voorstel voor nieuwe fondsen.      
        
  • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flash bericht.
    
  • Als het u misschien toch niet zo bevalt, krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
    
  • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden. 
    
  • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag.
    
  • De 15% bronbelasting die u betaalt, kunt u in Nederland verrekenen in box 3!
    

300_button.jpg 

 
Geniet van uw extra inkomen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel    
Paul van den Heuvel

Share this page  

 

Ontvang vandaag nog het GRATIS Goud Rapport waarin u alles leest over het beleggen in goud. Hét complete handboek voor de goudbelegger. U betaalt niets!

 

300_gratis_handboek.png