Nieuwsbrief MeerPensioen

 U kunt nog net op tijd instappen. Kijk snel:

Het NR.1 Closed-end fonds
uit mijn lijst haalde al

56% Dividend! 

In vijf jaar tijd keerde dit NR.1 Fonds al 120 keer dividend uit
en bereikte een totaalrendement van 119%!

  


 

Veel beleggers vergeten dat je ongestraft een Hoog Dividend kunt realiseren en dat dividend ontvang je dan ook nog eens maandelijks.

De complete portfolio van PensioenDividend bestaat uit Hoog Dividend fondsen die je aan de Nederlandse beurs niet gauw zult vinden. Dit type fonds bestaat al meer dan 100 jaar, terwijl 90% van de beleggers niet eens van het bestaan afweet. Momenteel zijn er zo’n 800 closed-end fondsen.

Als je het hebt over een fenomenaal fonds, waaruit mijn abonnees al jaren een prachtig inkomen halen en ook nog eens flinke kapitaalwinst maken, dan heb ik het over het fonds dat al langere tijd op één staat in mijn fondsen top-5. U leest meer hierover in de betaalde nieuwsbrief van PensioenDividend met daarin de top-5.

Dit fonds wordt nu snel duurder. Met andere woorden: De koers stijgt maar door. Dat doet hij al jaren. Over de afgelopen vijf jaar was dat 63%. U mag daar ook nog eens 56% dividendrendement over deze periode bijtellen. Samen dus 119% rendement!

Kijkt u even mee naar de volgende grafiek, die laat zien wat $10.000 in een periode van vijf jaar al heeft opgeleverd.

  600_wv1.jpg

 
Juist, dus bijna 22.000 dollar. Niet gek, 119% rendement. Ik kocht dit fonds in januari 2012. Ondertussen hebben mijn abonnees al bergen dividend ontvangen en een mooie koerswinst gemaakt. Hieronder ons instapmoment.

 

600_wv2.jpg

 

Het fonds belegt in grote namen als McDonald’s, Nestlé, Philip Morris en Microsoft

Het NR 1. Fonds investeert wereldwijd in aandelen (ook preferente) en deels ook in obligaties van o.a. McDonald’s, Nestlé, Philip Morris, Microsoft, ING en KPN. Het fonds past een hoge mate van spreiding toe over diverse sectoren zoals consumentenproducten, energie, gezondheidszorg en telecommunicatie.

Ze opereren wereldwijd, met de focus op de VS. Onderstaande tabellen geven inzicht in de opbouw van de investeringsportfolio.

   600_wv3.jpg

Zoals ik u al vertelde, kruipt de koers nu naar de aankooplimiet. Ik wil niet dat u de aandelen te duur koopt. Voor dit fonds zijn er nog zeker interessante mogelijkheden, maar de tijd dringt.

En de risico’s… het is en blijft beleggen. U koopt gewone aandelen van deze fondsen. U gaat niet speculatief beleggen, maar conservatief. Dus de risico’s zijn uiteraard minder dan bij speculatief beleggen. In feite bewegen onze fondsen mee met de internationale beurzen. En vergeet niet dat het maandelijks dividend als vangnet dient. De risicospreiding van deze fondsen is bijzonder groot!

Het genoemde fonds heeft meer dan 200 onderliggende posities!

 

Inkomen, Inkomen en nog eens Inkomen…

Ons hoofddoel is een maandelijks inkomen uit dividend, op basis van gemiddeld zo’n 8% per jaar. Dit is een mooie basis voor ieder die zijn kapitaal in deze vorm wil laten renderen.

Dat heeft geen zin met laagrenderende dividendaandelen!

Mijn portfolio is enkel opgebouwd uit closed-end fondsen. Het zijn er meer dan 30 en op basis van uw profiel als belegger maakt u hier een keuze uit. U koopt gewone aandelen van deze fondsen en u bent nergens toe verplicht en u hoeft ook niet deel te nemen in een fonds.

Inkomensgericht beleggen is kinderlijk eenvoudig!

Al onze fondsen zijn in ieder geval verhandelbaar via Binck. Wel zo handig natuurlijk. Klik hier voor meer informatie.

Ik doe u een voorstel:

Duizenden beleggers in Nederland en België gingen u al voor. We noemen het ook wel eens doe-het-zelf vermogensbeheer, maar dan voor een fractie van wat u aan een vermogensbeheerder betaalt. Zonder deze branche tekort te doen. Het is maar net waar je voorkeur (en portemonnee) ligt.

Kiest u voor maatwerk, of gebruikt u mijn adviezen om eenvoudig en tegen lage kosten uw eigen dividendportefeuille samen te stellen en te onderhouden?

Mijn voorstel is simpel:

 

U krijgt gelijk drie maanden gratis abonnement op PensioenDividend!

Tegen lage kosten, van in dit geval €49,95 per kwartaal, geven wij u alle informatie die nodig is voor het onderhouden van uw op inkomen gericht aandelenportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Om vandaag voordelig kennis te kunnen maken met, betaalt u de eerste drie maanden helemaal niets!

Wij betalen voor u de eerste drie maanden de abonnementskosten.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij de eerste 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

Ontdek vandaag nog welk fonds deze maand centraal staat en dat u met grote kans een prachtig rendement op gaat leveren.

 

3 maanden GRATIS

 

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om een extra inkomen te krijgen op basis van het maandelijks uitgekeerde dividend. Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.
 

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.

 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio (meer dan 30 fondsen!) en een voorstel voor nieuwe fondsen.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden.
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag.
   
 • De 15% bronbelasting die u betaalt, kunt u in Nederland verrekenen in box 3!

 

START HIER

 

Veel plezier met uw extra inkomen!Paul van den heuvel

Paul van den heuvel

Paul van den Heuvel

Share this page 


PS:

Vraag: Ik moet nog 12 jaar werken. Is PensioenDividend dan interessant voor mij?

Antwoord: JAZEKER! Het principe is gebaseerd op een maandelijkse stroom aan uitkeringen waarmee u uw huidig pensioen kunt aanvullen. U gebruikt uw eigen geld als inkomensgenerator. Maar als u nu start, zoals in uw geval, dan kunt u de maandelijkse stroom gewoon herinvesteren en volgens het ‘rente op rente principe’ zal uw vermogen in een rap tempo aangroeien. Maar als u even wat krapper bij kas zit, keert u uzelf gewoon het dividend cash uit. Deze vorm van beleggen is hiermee uniek en super flexibel. Het is dus of gelijk profiteren of later profiteren van een extra snel aangegroeid kapitaal. En nogmaals… u hebt alle vrijheid om te stoppen wanneer u wilt of wanneer u uw investeringen gaat opvoeren of tijdelijk onderbreken. Wat u wilt! U blijft de baas over uw eigen geld en het rendement is bijzonder hoog.


 

3 maanden GRATIS