Nieuwsbrief MeerPensioen

Recente opname in mijn portfolio blijkt Hoog Dividend parel.

Dividend Fonds leverde  $22.595 op en keert nog steeds elke maand uit

Sinds 2003 is er al 123 keer dividend uitgekeerd
en de uitkeringen gaan onverstoord door.
 


 

 
Afgelopen week heb ik een nieuw fonds opgenomen in de portfolio van PensioenDividend. Een superfonds van Legg Mason

Legg Mason is één van ’s werelds grootste activabeheerders met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat. De firma beheert wereldwijd voor 686 miljard dollar in uiteenlopende aandelen- en vastrentende markten over de hele wereld.

Legg MasonHet is me gelukt een geweldig fonds te selecteren dat inmiddels een superrendement heeft opgeleverd, en dat nog steeds doet.

Wie vanaf de start in 2003 $10.000 had geïnvesteerd, heeft zijn kapitaal zien groeien naar $22.595.

Momenteel realiseert het fonds een dividendrendement van 9,04% en de dividenduikeringen zijn maandelijks.

Ik voeg de resultaatgrafiek bij uit de factsheet van Legg Mason om aan te tonen in welke mate het rendement heeft kunnen aangroeien:
 

PensioenDividend

  

Dividend en koers zitten in de lift!

Het dividend is sinds 2010 met 13% gegroeid en bestaat volledig uit inkomen. Elke maand wordt er onverstoord $0,0963 per aandeel uitgekeerd. Dat komt neer op een dividendrendement van:

Dividend: 12 x $0,0963 = $1,1556  :  Koers $12,79 = 9,04%


Rekent u even mee:

- > Over 5 jaar heeft u 45,2% Dividend ontvangen

- > Over 10 jaar heeft u 90,4% Dividend ontvangen

- > Over 15 jaar heeft u 135,6% Dividend ontvangen


Dat is in een notendop de kracht van de fondsen van PensioenDividend. Het Hoge Dividend werkt direct als vermogensversneller en u krijgt elke maand het dividend uitgekeerd. De 15% bronbelasting kunt u in Nederland verrekenen in Box3. Iets om rekening mee te houden!

Wist u dat de Amerikanen veel meer belasting moeten afdragen dan wij? Zij betalen vermogensbelasting over het dividend. Dus wij houden meer over dan de Amerikanen!

Ook al zou u geen kapitaalwinst maken, het dividend vormt de basis. Dit fonds leverde dit jaar alleen al bijna 6% kapitaalwinst op, terwijl de Dow Jones niet verder komt dan amper 2%...

 

De risicospreiding is bijzonder groot

De beleggingen worden wereldwijd gedaan in grotendeels Hoog Dividend bedrijfsobligaties. Het overige deel in staatsobligaties en valuta’s. Na de rentedreiging, die speelde tijdens de perikelen rond het Amerikaanse schuldenprogramma, ontstond er de angst dat met name obligaties er sterk onder zouden lijden. De rust is inmiddels wedergekeerd.

Het fonds kent de volgende verdeling:

PensioenDividend

De portfolio is opgebouwd uit meer dan 500 (!) onderliggende investeringen, variërend van telecommaatschappijen tot staatsobligaties van onder andere Turkije en Brazilië. Er wordt geinvesteerd in diverse branches, zoals blijkt uit de onderstaande tabel. Het gaat niet om investeringen in risicovolle sectoren. Er wordt gezocht naar ondergewaardeerde aandelen, afkomstig van ondernemingen die producten leveren die te maken hebben met onze basisbehoeften.

PensioenDividend

 

Closed-end fondsen maken een bloeiperiode door

De resultaten, gemeten aan de index van closed-end fondsen, zijn dit jaar bovengemiddeld. Het PowerShares CEF Income Composite fonds bevat 150 closed-end fondsen. De portfolio van dit fonds is gebaseerd op de samenstelling van de S-Network Composite Closed-End Fund IndexSM. Hierdoor krijgen we een goed beeld van de ontwikkelingen van closed-end fondsen. Onderstaande grafiek brengt de ontwikkelingen van closed-end fondsen in kaart, op basis van de koersontwikkeling over het afgelopen half jaar, vergeleken met de Dow Jones (rode lijn).
  

Closed-end fonds index sinds 1 januari 2014

 closed-end fondsen

 

Vermogensbeheer in eigen hand

Vermogensbeheer in eigen hand is een veelgehoord thema. Niet voor niets hebben wij de afgelopen jaren duizenden nieuwe abonnees mogen begroeten.

Ze ontvangen voortaan Elke Maand Dividend op basis van een gemiddeld dividendrendement van meer dan 8%!

Wie een kapitaal heeft opgebouwd, van welke omvang dan ook, zal dat grotendeels onderbrengen bij zijn bank of vermogensbeheerder, maar steeds vaker wordt er gekozen voor eigen beheer.                         

Steeds minder mensen zijn nog bereid hoge commissies te betalen in ruil voor een schamel rendement.

Sparen is al helemaal geen optie nu de inflatie uw kapitaal zelfs opvreet.

PensioenDividend biedt een prima alternatief.  U kiest zelf de fondsen die het beste bij u passen. Ik wijs u de weg.

Deze Hoog Dividend fondsen worden beheerd door grote en bekende fondsbeheerders, ze hebben de unieke eigenschap dat ze MAANDELIJKS DIVIDEND uitkeren.

De risicospreiding is bijzonder groot!

Deze fondsen legt u weg als een mooie fles wijn en u laat ze doen wat ze moeten doen: Elke maand een Hoog Dividend uitkeren. Jaar na jaar, maand na maand…

U kunt gelijk starten met de top-5 aan Hoog Dividend Fondsen. Deze vindt u in de laatste nieuwsbrief. Deze topfondsen hebben de bijzondere eigenschap, dat ze naast het hoge dividend, ook nog eens een prachtige koerswinst laten zien.

Het eerste fonds realiseerde in vijf jaar tijd 162% rendement, het tweede 168%, het derde 138%, enzovoorts.

Het gaat hier om kapitaalwinst plus uitgekeerd dividend. Dit is een uitzonderlijk resultaat. En ik zet niet in kleine lettertjes dat dit geen garantie voor de toekomst is. Dat doen de woekerpolissen maar. Het is en blijft beleggen, maar het zegt wel iets over de kans op rendement…

 

U koopt gewone aandelen van deze fondsen

U koopt gewone aandelen van deze fondsen, in plaats van deel te nemen in een fonds. Probeer daar maar eens uit te stappen… Om maar niet te zwijgen over alle verborgen kosten.

Alle (!) fondsen zijn in ieder geval eenvoudig en makkelijk verhandelbaar via Binck.

- > Let op: U beslist zelf tegen welke bedragen u aandelen koopt. Ik geef u alle informatie om de juiste fondsen te kopen. Mijn portfolio is uniek in Nederland en België. Geen enkele adviesdienst biedt een dergelijke portefeuille, waarbij een bijzonder Hoog Dividend gerealiseerd wordt en het dividend zonder uitzondering maandelijks wordt uitgekeerd.

 

U krijgt gelijk drie maanden gratis abonnement!

Wij noemen het ook wel eens doe-het-zelf vermogensbeheer. Tegen minimale kosten, van in dit geval €49,95 per kwartaal, geven wij u alle informatie die nodig is voor het onderhouden van uw op inkomen gericht aandelenportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Om vandaag voordelig kennis te kunnen maken, betaalt u de eerste drie maanden helemaal niets!

Wij betalen voor u de eerste drie maanden de abonnementskosten.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij de eerste 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. De doorlopende machtiging voor uw gemak, is dan eenvoudig stop te zetten.

Makkelijker en veiliger kan haast niet.

Ontdek vandaag nog welk fonds deze maand centraal staat en dat u met grote kans een prachtig rendement op gaat leveren.

 

3 maanden GRATIS

 

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om een extra inkomen te krijgen op basis van het maandelijks uitgekeerde dividend. Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.
 

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.

 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio (30 fondsen!) en een voorstel voor nieuwe fondsen.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden.
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag.
   
 • De 15% bronbelasting die u betaalt, kunt u in Nederland verrekenen in box 3!

 

START HIER

 

Veel plezier met uw extra inkomen!Paul van den heuvel

Paul van den heuvel

Paul van den Heuvel

Share this page 


PS:

Vraag: Ik moet nog 12 jaar werken. Is PensioenDividend dan interessant voor mij?

Antwoord: JAZEKER! Het principe is gebaseerd op een maandelijkse stroom aan uitkeringen waarmee u uw huidig pensioen kunt aanvullen. U gebruikt uw eigen geld als inkomensgenerator. Maar als u nu start, zoals in uw geval, dan kunt u de maandelijkse stroom gewoon herinvesteren en volgens het ‘rente op rente principe’ zal uw vermogen in een rap tempo aangroeien. Maar als u even wat krapper bij kas zit, keert u uzelf gewoon het dividend cash uit. Deze vorm van beleggen is hiermee uniek en super flexibel. Het is dus of gelijk profiteren of later profiteren van een extra snel aangegroeid kapitaal. En nogmaals… u hebt alle vrijheid om te stoppen wanneer u wilt of wanneer u uw investeringen gaat opvoeren of tijdelijk onderbreken. Wat u wilt! U blijft de baas over uw eigen geld en het rendement is bijzonder hoog.


 

3 maanden GRATIS