Nieuwsbrief MeerPensioen

 
Maak nu supervoordelig kennis met unieke
Hoog Dividend
Fondsen Portefeuille

Nu tijdelijk €9,95 voor
een abonnement op PensioenDividend

Sluit u aan bij de duizend Nederlandse en Belgische beleggers die maandelijks dividend ontvangen.

 


Vermogensbeheer in eigen hand is een veelgehoord thema. Niet voor niets hebben wij de afgelopen jaren duizenden nieuwe abonnees mogen begroeten.

Ze ontvangen voortaan Elke Maand Dividend op basis van een gemiddeld dividendrendement van meer dan 8%!

Wie een kapitaal heeft opgebouwd, van welke omvang dan ook, zal dat grotendeels onderbrengen bij zijn bank of vermogensbeheerder, maar steeds vaker wordt er gekozen voor eigen beheer.

3 maanden voor €9,95Niet iedereen is bereid hoge commissies te betalen in ruil voor een schamel rendement.

Sparen is al helemaal geen optie meer nu de inflatie uw kapitaal zelfs opvreet.

PensioenDividend biedt een prima alternatief. U kiest zelf de fondsen die het beste bij u passen. Ik wijs u de weg.

Mijn Hoog Dividend Fondsenporftolio stel ik dit weekend voor slechts €9,95 tot uw beschikking. U krijgt tevens een proefabonnement voor drie maanden en toegang tot alle informatie op onze website. Elke maand ontvangt u mijn nieuwsbrief met een nieuwe aanbeveling en alle actuele informatie voor het beheer van uw portefeuille.

Een volwaardig abonnement dus voor een luttele prijs.

Deze Hoog Dividend fondsen worden beheerd door grote en bekende fondsbeheerders. Ze hebben de unieke eigenschap dat ze MAANDELIJKS DIVIDEND uitkeren tegen een gemiddeld dividendrendement van momenteel 8,1% (per 22 mei).

De risicospreiding is bijzonder groot!

250_wv7.jpgDeze fondsen legt u weg als een mooie fles wijn en u laat ze doen wat ze moeten doen: Elke maand een hoog dividend uitkeren. Jaar na jaar, maand na maand…

In de gratis editie van deze nieuwsbrief heeft u meerdere malen kunnen lezen welke bijzondere eigenschappen deze fondsen hebben.

Ik houd het kort deze keer en wil de aandacht vestigen op de beste aanbieding ooit die ik u heb mogen doen:

U kunt dit weekend voor slechts €9,95 zelf eens ervaren hoe de duizenden Nederlandse en Belgische beleggers die u voorgingen elke maand genieten van de dividenduitkeringen die ze maandelijks terugvinden op hun rekening.

Een bijzondere ervaring kan ik u vertellen.

U kunt gelijk starten met de top-5 aan Hoog Dividend Fondsen. Deze vindt u in de laatste nieuwsbrief. Deze topfondsen hebben de bijzondere eigenschap, dat ze naast het hoge dividend, ook nog eens een prachtige koerswinst laten zien. Ik zet voor u de rendementen op een rij, gemeten over de afgelopen 24 maanden en 60 maanden.

Rendement 24 mnd. 60 mnd.
Fonds 1: 33,4% 161,6%
Fonds 2: 24,8% 167,9%
Fonds 3: 32,0% 138,3%
Fonds 4: 33,1% 111,9%
Fonds 5: 26,7% 107,7%


Het gaat hier om kapitaalwinst plus uitgekeerd dividend. Dit is een uitzonderlijk resultaat. En ik zet niet in kleine lettertjes dat dit geen garantie voor de toekomst is. Dat doen de woekerpolissen maar. Het is en blijft beleggen, maar het zegt wel iets over de kans op rendement…

 

Bijzondere kenmerken!

Het beleggen in de fondsen van PensioenDividend is een prima alternatief voor sparen. Op de ‘zusterwebsite’ www.ElkeMaandDividend.nl staat een hoop interessante informatie die u wegwijs maakt in de wereld van het inkomensgericht beleggen. Achter deze website zitten exact dezelfde fondsen als bij PensioenDividend.

Bijvoorbeeld:

Klik hier voor ‘Het beste alternatief voor sparen’

Klik hier voor ‘Alles over inkomensgericht beleggen’

Klik hier om Zelf uw inkomen te berekenen’. U kunt zelf het dividendrendement invullen en het bedrag dat u jaarlijks investeert.

 

U koopt gewone aandelen van deze fondsen

U koopt gewone aandelen van deze fondsen in plaats van deel te nemen in een fonds. Probeer daar maar eens uit te stappen… Om maar niet te spreken over alle verborgen kosten.

Mijn fondsen zijn in ieder geval eenvoudig en makkelijk aan te kopen via Binck.

U beslist zelf tegen welke bedragen u aandelen koopt. Ik geef u alle informatie om de juiste fondsen te kopen. Mijn portfolio is uniek in Nederland. Geen enkele adviesdienst biedt een dergelijke portefeuille, waarbij een bijzonder Hoog Dividend gerealiseerd wordt en het dividend zonder uitzondering maandelijks wordt uitgekeerd.

-> En let op: De 15% bronbelasting op het dividend is in Nederland verrekenbaar in BOX 3.

Wist u dat wij netto meer overhouden van het dividend dan de Amerikanen zelf!

 

Abonneer HIER

 

Maak nu gebruik van deze voordelige actie!

U kunt mijn nieuwsbrief nu drie maanden lezen tegen minimale kosten. Ook u kunt abonnee worden tegen het luttele bedrag van €9,95.

Dat is een korting van maar liefst 80%!

En voor die paar euro kunt u zelf de conclusie trekken, of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een briefje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen.
 
Maar dan moet u wel nu reageren! Maandag 26 mei loopt deze actie af! 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u me aan mag houden.

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog! A.s. maandag 26 mei loopt de actie af.

 

START HIER

 

Veel plezier met uw extra inkomen!Paul van den heuvel

Paul van den heuvel

Paul van den Heuvel

 


PS:

Vraag: Ik moet nog 12 jaar werken. Is PensioenDividend dan interessant voor mij?

Antwoord: JAZEKER! Het principe is gebaseerd op een maandelijkse stroom aan uitkeringen waarmee u uw huidig pensioen kunt aanvullen. U gebruikt uw eigen geld als inkomensgenerator. Maar als u nu start, zoals in uw geval, dan kunt u de maandelijkse stroom gewoon herinvesteren en volgens het ‘rente op rente principe’ zal uw vermogen in een rap tempo aangroeien. Maar als u even wat krapper bij kas zit, keert u uzelf gewoon het dividend cash uit. Deze vorm van beleggen is hiermee uniek en super flexibel. Het is dus of gelijk profiteren of later profiteren van een extra snel aangegroeid kapitaal. En nogmaals… u hebt alle vrijheid om te stoppen wanneer u wilt of wanneer u uw investeringen gaat opvoeren of tijdelijk onderbreken. Wat u wilt! U blijft de baas over uw eigen geld en het rendement is bijzonder hoog.


 

3 maanden voor €9,95