Nieuwsbrief MeerPensioen

Ik begin 2013 met een interessant cadeau voor u:

Het handboek voor inkomensgericht beleggen
is vandaag GRATIS te downloaden

 


 

 
Allereerst wens ik u een mooi 2013! Vol geluk en goede gezondheid. Dat is toch de basis.

Ik heb geen glazen bol, maar het zal wel weer een financieel jaar worden met vallen en opstaan, waarbij de beurzen met een bescheiden winst het jaar uit zullen luiden. In Amerika maken ze alvast een goede start, nu het gevaar van de fiscale afgrond (voorlopig…) geweken is. Niet dat Amerika er nu is. Er is nog een hele weg te gaan. Dat geldt zeker ook voor Europa!

200_wv1.jpgIk wil het jaar starten door iets aan u te geven. U krijgt vandaag een inspirerend handboek waarin het thema inkomensgericht beleggen centraal staat.

Dit handboek stel ik ter beschikking aan alle beleggers van onze uitgeverij BeleggersPlaats. Onze financiële nieuwsbrieven hebben zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het beleggen, waarbij de dividendcomponent voorop staat.

Waarom verschillende nieuwsbrieven over het thema dividend?

Het antwoord hierop kan ik u snel geven. Achter elk thema gaat een apart team schuil, met ieder hun eigen expertise. Voor de een is kapitaalwinst belangrijk, voor de ander is een regelmatig inkomen uit dividend het vertrekpunt.

Vandaag belicht ik een bijzonder thema:

Vandaag staat het inkomensaspect centraal

Steeds meer beleggers in Nederland en België kiezen voor een extra maandelijks inkomen uit dividend.

‘ELKE MAAND IETS EXTRA’S OP UW REKENING’ is de veelzeggende titel van dit inspirerend handboek dat ik voor u heb gemaakt. Dit werk is nergens te koop en exclusief geschreven voor de beleggers van BeleggersPlaats.

Ik ga u niet vermoeien met ingewikkelde theorieën, onleesbare tabellen en grafieken. Het is juist bedoel om u te inspireren. Het inkomensgericht beleggen was voorheen een typische Amerikaanse aangelegenheid. Onze uitgeverij heeft deze vorm van beleggen geïntroduceerd onder de Nederlandse en Belgische beleggers.

Het boek ligt kosteloos voor u klaar. U hoeft het enkel te downloaden.

 


Een passage uit het handboek:

Een fondsenportfolio dat als een perpetuum
mobile dividend blijft uitkeren

200_wv2.jpgEen perpetuum mobile zal eenmaal in beweging gezet, uit zichzelf voor eeuwig blijven voortbewegen. Een term die omgeven is met mystiek. Ik gebruik met opzet deze metafoor omdat een perpetuum mobile gewoonweg niet bestaat. Ik heb me laten inspireren door iemand die beweerde dat ik het niet kan waarmaken, te zeggen dat mijn fondsen ALTIJD maandelijks uitkeren. Het kan namelijk dat de fondsbeheerder het dividend staakt of met een lagere frequentie gaat uitkeren. Die kritiek kan ik me voorstellen, maar uit de praktijk blijkt, dat vanaf onze start in 2009, er slechts één fondsbeheerder is overgestapt naar een uitkering per kwartaal. Er zijn fondsen in mijn portfolio die al decennia lang elke maand uitkeren. Elke tien jaar keren ze dus 120 keer uit. Fondsen die al honderden keren hebben uitgekeerd, zullen dat met een hele grote kans ook blijven doen…


 

Als auteur van de nieuwsbrief www.PensioenDividend.nl richt ik me op Hoog Dividend fondsen die zonder uitzondering, Elke Maand Dividend uitkeren. Het gemiddelde dividendrendement is momenteel 9,08%.

Veel van mijn abonnees krijgen een maandelijks inkomen uit hun beleggingen. Ze kunnen een keuze maken uit meer dan 30 Hoog Dividend fondsen die zonder uitzondering Elke Maand Dividend uitkeren.

 

Een nieuwe website

Sinds de start van PensioenDividend.nl in 2009 melden zich dagelijks nieuwe abonnees aan. Deze nieuwsbrief staat geheel op eigen benen en een apart team is hier dagelijks mee bezig.

Om een grotere groep aan te spreken, krijgt PensioenDividend er een zusje bij. De website www.ElkeMaandDividend.nl is het antwoord op het beleggen, waarbij inkomen uit dividend voorop staat.

Iedereen kan namelijk wel een aanvulling op zijn inkomen gebruiken. Ook de minder ervaren beleggers.

De fondsen die schuilgaan achter Elke Maand Dividend zijn identiek aan die van PensioenDividend.

Er verandert dus niets aan de inhoud! Nogmaals: deze naam is er voor in het leven geroepen om nog meer mensen kennis te laten maken met deze bijzondere fondsen. U hoeft namelijk niet actief te beleggen. De aandelen die u van deze fondsen koopt, legt u weg als een mooie fles wijn.

Daar hoeft u dus geen ervaren belegger voor te zijn.

 

Dit handboek zal u zeker inspireren!

Ik wijs u op een alternatief dat een bovengemiddeld rendement oplevert en bovendien krijgt u met grote regelmaat uw beloning in de vorm van dividend: Maandelijks dus! In het handboek leg ik u uit over welke fondsen we het nu hebben.

Wie zitten erachter…? (o.a. de ING!)200_wv3.jpg

Waar komt dat hoge dividendrendement nou precies vandaan…?

Waarom is het risico beperkt…?

Waarom merk ik niets(!) van de kosten die er betaald worden voor het beheer…?

Waarom hoef ik niet deel te nemen in een fonds en kan ik gewone aandelen kopen van zo’n fonds, net zo makkelijk als ik aandelen AHOLD, KPN of Belgacom koop…?

Ik houd het kort: Ik wil u graag uitnodigen om kennis te maken met de vorm van beleggen die in korte tijd enorm populair is geworden:

Het inkomensgericht beleggen

U hoeft enkel op onderstaande button te klikken om het boek vandaag nog te downloaden.

Hoewel de betalende abonnees van PensioenDividend.nl al ervaring hebben met inkomensgericht beleggen, zal dit handboek ook hen inspireren bij het uitbouwen van hun fondsenportefeuille.

 

300_gratis_handboek.png

  

Ik wens u veel leesplezier!
150_handtekening_paul.jpg
Paul van den Heuvel
Auteur: PensioenDividend en Elke Maand Dividend