Nieuwsbrief MeerPensioen

Mijn advies om nu te kopen:

Coronavrije Minibonds

De koersen blijven stabiel en de uitkeringen zijn rotsvast

Mijn absolute kooptip van dit moment!

  

 
Super enthousiast ben ik over het meest interessante beleggingsinstrument van dit moment! In deze editie vertel ik u over welke aandelen het gaat.

De vreselijke Coronacrisis heeft al veel leed veroorzaakt, en doet dat in feite nog steeds. De onrust en onzekerheid nemen zelfs weer toe.

Ook de beleggers worden onzeker en de volatiliteit neemt toe.

De aandelen waar u vandaag kennis mee maakt, hebben het bewijs geleverd super veerkrachtig te zijn en u te beschermen tegen financieel leed.

Zelfs de Coronacrisis deert ze niet!

De klap in maart was immens groot, maar wat hebben we een hoop geleerd en hoe blij ben ik dat mijn financiële toekomst is zeker gesteld.

Gelijk erbij gezegd: het is en blijft beleggen en zekerheden krijgen we niet, maar zolang we geen spaarrente krijgen, is dit echt het enige interessante alternatief.

Als ambassadeur van het inkomensgericht beleggen, heb ik u vandaag zeker iets interessants te melden. Mis het niet!

Ik wijs u op aandelen die varen onder de obligatievlag, maar u koopt ze als gewone aandelen. Ik mag wel zeggen:

De hit van dit moment!

Het belangrijkste wat ik u te melden heb, is dat deze vastrentende aandelen zich niets aantrekken van de financiële gevolgen van die vreselijke Corona. Natuurlijk kregen ze ook even de volle laag in maart. Want als wereldwijd de beurskoersen in korte tijd in een vrije val geraken, dan slepen ze alles en iedereen mee…

Dat gebeurde eerder. Meest recent is de crisis zoals gestart begin oktober 2008, gevolgd door een tweede klap begin maart 2009.

Zo zal het nu ook wel vergaan. Een tweede klap verwacht ik nog wel. Zeker gezien de recente ontwikkelingen.

Maar beste belegger, er is toch één categorie die me rustig doet slapen en me elke morgen een vette glimlach bezorgt: minibonds, of ook wel BabyBonds genoemd.

Afgelopen maandag hadden we weer zo’n dag. Een voorbode van meer ellende? Mijn BabyBonds trokken zich hier weer eens niets van aan.

Sterker nog, ze stegen afgelopen maanden stilletjes door en passeren de nominale waarde. Helaas worden ze dan weer te populair en dus ook weer te duur.

Mijn sectie BabyBonds telt momenteel 24 posities, waarvan er 16 ondertussen boven de nominale waarde van $25 noteren. Dat lijkt me toch een teken aan de wand.

Dat betekent dat ze gewild zijn. Ze zorgen voor een stabiel inkomen waarover u GEEN BRONBELASTING verschuldigd bent.

En ondertussen blijft uw kapitaal onaangetast en maakt u een leuke kapitaalwinst. Maar inkomen staat voorop. Ze betalen onverstoord elk kwartaal een prachtige rente.

Dat is wat ze doen: Elke kwartaal ontvang ik een berg rente en zoals gezegd: ik betaal hierover geen bronbelasting.

De in kleine stukken geknipte obligaties betalen mij rentes, variërende van zo’n 5% tot 8%. Kijk, dan hebben we het ergens over. Ze keren 4x per jaar uit.

Ze zijn afkomstig van een pallet aan ondernemingen. De variatie is groot, dus hiermee ook de risicospreiding.

U krijgt jaarlijks een vaste vergoeding die keihard vastgelegd is in de prospectus.

Vier keer per jaar (!) wordt er een flinke rente op uw rekening bijgeschreven en u betaalt hierover geen cent bronbelasting.

Vandaag gaat het om gewone aandelen die zich gedragen als good old obligaties.

Lekker vertrouwd en veilig!
 

Gewone obligaties koopt u vaak rond de $1.000 en deze zijn niet verhandelbaar op de gewone aandelenbeurzen. BabyBonds zijn mini-obligaties met een nominale waarde van $25 en u koopt ze op de gewone aandelenbeurzen.


Het gaat dus om BabyBonds. Sinds twee jaar adviseer ik mijn abonnees met klem deze te kopen.

En daar hebben ze dus geen spijt van gehad!

We werden onverwachts getroffen door een levensbedreigend virus en ook op de beurzen ontstond paniek. Juist onze mini-obligaties leken met wortel en al de grond uit te gaan. Maar dat gebeurde niet…

Het bewijs is geleverd dat die wortels meterslang zijn. Sterker nog, ze zijn beter dan ooit uit de strijd gekomen.

Dat hebben slimme beleggers snel gezien en massaal werden deze obligaties gekocht toen het ergste beursleed voorbij was.

 

De volgende voorbeelden spreken voor zich

Ik noem u enkele voorbeelden. Dat is wel zo makkelijk, want zo krijg je het beste beeld.

Even een paar zaken vooraf:

  • BabyBonds gedragen zich als obligaties, vastrentende waarden dus.
  • Ze hebben een nominale waarde van in dit geval $25 met een vaste coupon.
  • Gemiddeld krijgen we zo’n 6 à 7% rente en de uitkeringen zijn altijd per kwartaal.

De obligaties die ik u noem hebben in maart een flinke dreun gehad, maar inmiddels zijn ze de nominale waarde ver overstegen. Het zijn populaire jongens dus.

De voorbeelden:
 

CMS Energy Corp., 5.875% Junior Subordinated Notes due 10/15/2078

PensioenDividendCMS, gevestigd in Jackson, Michigan, is een onderneming met een lange historie, een traditioneel verdienmodel en een gezonde balans. CMS opereert in een sector die producen en diensten levert waar altijd behoefte aan is. CMS is een nutsbedrijf en levert gas en elektriciteit aan bedrijven, overheden en consumenten. De onderneming zag het levenslicht in 1886.

Geen spannend APPLE of Tesla aandeel dus, maar een oer- en oerdegelijk nutsbedrijf waarvan de geschiedenis tot in twee eeuwen teruggaat. De obligatie loopt maximaal tot oktober 2078, en u krijgt bijna 6% rente.

Maar, zoals gezegd veroorzaakte Corona een kortlopend drama op de beurzen. De CMS-obligatie noteerde $19 in maart, maar momenteel noteert deze $27,45. Ver boven de nominale waarde dus. Een teken van volste vertrouwen! Helaas nu te duur om te kopen vind ik.

Maar er is meer…

 

Cowen, Inc., 7.75% Senior Notes due 6/15/2033

PensioenDividendCowen is in 1918 (!) opgericht als handelaar in obligaties. Na diverse fusies en overnames is in 2009 Cowen Inc. ontstaan. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in vermogensmanagement, investment banking en treedt op als aandelenbroker voor grote partijen. Ze hebben een portfolio met ondernemingen o.a. afkomstig uit de gezondheidszorg, technologie, consumentengoederen en de energiebranche. 

Weer zo’n oudje, waarvan de degelijkheid afdruipt. U snapt nu wel waarom het dieptepunt in maart op $10,74, snel weer overtroffen werd. Momenteel noteert de Cowen mini-obligatie $26,80.

Ja, ook weer te duur geworden, maar oh oh, wat zijn we in onze nopjes met Cowen. De komende jaren krijgen we elk jaar bijna 8% rente die we 4x per jaar krijgen uitgekeerd. Dat is dus bijna 2% per kwartaal. (-:

Dit waren twee sprekende voorbeelden. Ze zijn nu te duur om te kopen, vind ik persoonlijk, maar mijn complete BabyBond portfolio telt momenteel 24 posities. Een aantal daarvan is nog steeds koopwaardig. Dus genoeg om morgen mee te kunnen starten. Zo bouwt u uw eigen inkomensportfolio dat de komende jaren (decennia…) onverstoord blijft uitkeren terwijl u rustig slaapt.

Er zullen nog meer BabyBonds volgen en die koopwaardig zijn, kan ik u verzekeren.

Het is onze expertise om altijd de meest aantrekkelijke minibonds uit de markt te vissen. Dat hebben de eerste 24 uit mijn portfolio wel bewezen.

 

Maak snel kennis met PensioenDividend

Wat let u om vandaag nog kennis te maken met het grootste inkomensportfolio van Nederland en België?

Naast de 24 mini-obligaties, kunt u een keuze maken uit 13 hoog dividend fondsen die ALTIJD maandelijks uitkeren, tegen rendementen van gemiddeld boven de 8%.

Nergens treft u zo’n rijk aanbod aan hoog dividend aandelen aan. Want het zijn gewone aandelen die u koopt van deze fondsen en obligaties. U koopt ze eenvoudig via uw broker. In ieder geval zijn ze allemaal aan te kopen via Binck. Daar heb ik persoonlijk voor gezorgd. Bij DE GIRO zijn deze BabyBonds niet verhandelbaar.

 

Alstublieft, u krijgt gelijk 50% korting plus een inspirerend welkomstcadeau

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.
  

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek met het inkomensgericht beleggen bij. 
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille. Hierin leest u alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode. 

PensioenDividend  

Uw voordeel:

  • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
  • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
  • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.   - > €49,95 
     
  • 100% niet-goed-geld-terug garantie!
  • Twee portfolio's voor één prijs


abonneer hier

 

Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten. 

Geniet van uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS:  

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen? 

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier