Waar aandelen rekening openen?


Geachte heer/mevrouw,

LYNXDe meeste aandelen die wij in PensioenDividend behandelen, zijn genoteerd aan de Amerikaanse en Canadese effectenbeurzen. Voorheen waren al onze tips eenvoudig aan te schaffen via Binck Bank. Helaas is dat met de overgang naar Saxo niet langer het geval. Wij zijn daarom de markt gaan verkennen en hebben een passend alternatief gevonden in de vorm van aandelenbroker LYNX. Het is natuurlijk aan uzelf te bepalen of u ook bij deze broker een rekening aanhoudt.

Voor het gemak voegen wij hierbij een link toe naar een aanmeldformulier voor het openen van een rekening. Hierin wordt u duidelijk gemaakt wat LYNX voor u kan betekenen. Wie een rekening opent, krijgt gelijk €250 transactietegoed. Een mooie geste! 

Ter informatie: onze uitgeverij ontvangt geen vergoeding of commissie van LYNX bij het openen van een rekening. Wij hebben hierbij dus geen financieel belang, enkel een praktische (een tevreden abonnee). 

 
Met vriendelijke groet,

Klantenservice PensioenDividend

Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet
door te geven aan derden. PensioenDividend® is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics | Vormgeving: Happy Cactus

Elkemaanddividend.nlElkeMaandDividend is een initiatief van
PensioenDividend dat zich eveneens richt op
Hoog Dividend aandelenfondsen die elke maand
uitkeren. De aandelenfondsen erachter zijn hetzelfde.


< Terug naar PensioenDividend.nl Verder naar ElkeMaandDividend.nl >

Op onze website gebruiken wij cookies. Als u deze site gebruikt gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Wat betekent dit voor mij?