Over PensioenDividend.nl

   

Beste belegger,

Paul van den HeuvelWelkom bij PensioenDividend.nl. Wie en wat zijn wij? Kort gezegd zijn wij een uitgeverij van nieuwsbrieven, die u op regelmatige basis informeren over bepaalde beleggingsvormen. U kunt een abonnement nemen op onze nieuwsbrief, net zoals u een abonnement neemt op bijvoorbeeld de krant, vakblad of tijdschrift. Het grote verschil is het ontbreken van een papieren exemplaar dat via de post bij u op de deurmat valt, na uren en soms dagen onderweg te zijn geweest. Met een abonnement op PensioenDividend.nl heeft u recht op een maandelijkse digitale nieuwsbrief, tussentijdse flashberichten en toegang tot de speciale secties van onze website. Wij noemen dat wel eens onze ‘schatkamers’. Hierin vindt u ons aandelenportfolio, het nieuwsbrievenarchief en specifieke informatie die u nodig heeft bij het beleggen in de door ons voorgestelde aandelen.
 

Missie

PensioenDividend.nl heeft zich gespecialiseerd in aandelen die uw maandelijks inkomen kunnen verhogen door het dividend dat u ook daadwerkelijk elke maand op uw rekening zult vinden. Onze missie is het verzamelen van Hoog Dividend aandelen van bedrijven of fondsen, die sinds jaren, op regelmatige basis, het Hoge Dividend uitkeren aan de aandeelhouders. Wereldwijd zijn er duizenden fondsen en bedrijven die dividend uitkeren. Onze inspanningen richten zich op het lokaliseren van veilige en stabiele aandelen, met een dividendrendement van 7%, 8%, 10% of hoger en die maandelijks een stabiel dividend uitkeren. Dat is geen eenvoudige klus! Inmiddels hebben wij een team geformeerd van specialisten op het gebied van Hoog Dividend aandelen, die maandelijks het dividend uitkeren.
 

Extra Inkomen

Hoog Dividend aandelen vindt u maar zelden op onze thuismarkten Nederland en België. Hiervoor moeten we wat verder van huis en vooral in Amerika is het beleggen met het oog op een extra inkomen een normale zaak. Amerikanen zijn het van oudsher gewend om zelf een spaarpot voor later te maken. Dat kan voor een pensioen zijn, voor de studie van hun kinderen of voor onvoorziene uitgaven zoals ziektekosten. Wij zijn verwend met voorzieningen, die ons het leven makkelijk maken. We leven immers in een verzorgingsstaat.  Huursubsidies, studiebeurzen, pensioenvoorzieningen, uitkeringen en dekking voor ziektekosten zijn voor ons dan ook heel normaal. En dat is maar goed ook! Amerikanen zijn een heel creatief volkje als het om hun financiële huishouding gaat. Ze moeten wel. Zeker nu ze het niet gemakkelijk hebben…

Ook wij hier in Nederland en België, kunnen gebruik maken en profiteren van deze mogelijkheden. De hiervoor geschikte aandelen koopt u gewoon bij uw eigen bank of broker! Naast andere Hoog Dividend concepten, gaat PensioenDividend.nl nog een stapje verder. Regelmaat is hier het sleutelwoord. Wie inkomensgericht gaat beleggen, verwacht elke maand een bedrag op zijn rekening te vinden. Velen gebruiken het dividend om in een latere fase in het leven, het inkomen of pensioen ermee aan te vullen of gaan er gelijk van profiteren als hun investeringen maandelijks geld opleveren. Beleggen op koerswinsten is hier zeker geen optie en sparen levert nagenoeg niets op (2 a 3%...) en bovendien ontvangt u dan maar één keer per jaar de rente.
 

Hoog Dividend Aandelen

De portfolio van PensioenDividend.nl bestaat uit fondsen die uitermate geschikt zijn voor het inkomensgericht beleggen. Ze keren allen maandelijks dividend uit en hebben een hoog rendement. Bijvoorbeeld index-trackers (ook genoemd: Exchange Trade Funds, afgekort ETF’s) zijn hiervoor bijzonder geschikt. Ze leveren een beter rendement dan gewone fondsen en zijn bovendien een stuk goedkoper, omdat het onbemande fondsen zijn, die een index volgen. Dat proces is volledig geautomatiseerd en dus zonder hoge beheerkosten voor dure analisten en een zwaar management. In dit rijtje noem ik ook de Closed End Fund, ook wel CED genoemd. In Amerika belegt zo’n 30% van de beleggers in deze fondsen. In Nederland is dat amper 0,3%! Deze manier van beleggen is dan ook uniek te noemen voor ons Europeanen. PensioenDividend.nl is dé specialist voor deze manier van beleggen en selecteert voor u voortdurend de beste fondsen, die u als een gewoon aandeel op de beurs kunt kopen.
 

Zo eenvoudig is het

U gaat passief beleggen. Dat is heel wat anders dan beleggen op basis van koerswinst, waarvoor u dagelijks, of zelfs elk uur, de beurskoersen moet volgen. Hoog Dividend aandelen koopt u eenmalig en legt ze weg als een mooie fles wijn. Het maandelijks uit te keren dividend komt automatisch op uw rekening. PensioenDividend.nl stuurt u elke maand een update van uw aandelen. In slechts 30 minuten bent u telkens volledig op de hoogte van de ontwikkelingen van de door u gekozen aandelen. U hoeft hiervoor geen ervaren belegger te zijn. U krijgt van ons alle informatie, die nodig is om vandaag nog te kunnen starten.

Onze adviezen zijn helder en voor iedereen te begrijpen. U hoeft enkel en alleen de aandelen van uw voorkeur te selecteren, deze te kopen via uw bank of broker en elke maand ontvangt u van ons een update van uw aandelen. Al onze aandelen zijn bijvoorbeeld allemaal verhandelbaar via Lynx. Is er iets aan de hand met een aandeel, dan krijgt u onmiddellijk een flash bericht. Zo eenvoudig is het! Bovendien zijn er tientallen sites waar u, als u dat wenst, uw aandeel live kunt volgen. Bijvoorbeeld op YahooFinance.com Maar dat doen wij natuurlijk ook al. En waarom zou u ze dagelijks volgen?
 

Dus u kunt beleggen met een gerust hart!

 

  Verken onze website en abonneer u vandaag nog!
 

De investering die u doet, zal zich vele malen terugbetalen.

 

 
Veel plezier met beleggen! 
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel

 

Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet
door te geven aan derden. PensioenDividend® is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics | Vormgeving: Happy Cactus

Elkemaanddividend.nlElkeMaandDividend is een initiatief van
PensioenDividend dat zich eveneens richt op
Hoog Dividend aandelenfondsen die elke maand
uitkeren. De aandelenfondsen erachter zijn hetzelfde.


< Terug naar PensioenDividend.nl Verder naar ElkeMaandDividend.nl >

Op onze website gebruiken wij cookies. Als u deze site gebruikt gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Wat betekent dit voor mij?